zelfstandigen.be

Handelsinformatie via Graydon Belgium

Wie onderneemt, weet graag met wie hij zaken doet. Zeker als men niet geconfronteerd wil worden met slechte betalers.

Vooral bij nieuwe klanten is het niet vanzelfsprekend om te weten met wie u te maken hebt. In die gevallen zou het handig zijn als u over de belangrijkste bedrijfsgegevens kunt beschikken. Hiervoor bestaat een manier. Graydon Belgium heeft zich gespecialiseerd in het verzamelen en verstrekken van handelsinformatie.

 Handelsinformatie via Graydon

Handelsinformatie

Graydon Belgium werd opgericht in 1981 en is in zijn sector marktleider voor België. De organisatie helpt u om risico’s bij zakenrelaties correct te kunnen inschatten. Daarvoor krijgt u alle relevante en geactualiseerde bedrijfsgegevens aangereikt. Handig en overzichtelijk samengevat in een duidelijk (krediet)rapport.

Dat kunt u langs deze weg inkijken of bestellen

Btw-nummer zoeken

U kunt een gepersonaliseerd handelsrapport aanvragen bij ieder individueel zoekresultaat via deze site. Dat wil zeggen via de databank op deze site in samenwerking met Graydon. Een btw-nummer zoeken (ondernemingsnummer) kan zo op een snelle en mobiele manier.

Onderaan bij de zoekresultaten kunt u doorklikken naar de detailpagina. Daar kunt u onder de btw-nummers, rechtstreeks een kredietrapport voor de betrokken onderneming(en) opvragen.